Sider

28. jan. 2009

Min første utfordring!

Den fikk jeg av Marias skriblerier.

* Gå til foto/mapper
* Ta ut den 6. mappen
* Finn det 6. bildet
* Sett bildet på bloggen og skriv noe om dette bildet
* Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen. Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.

Ok, her er mitt 6.bilde fra den 6.mappen:




He he! Bildet er tatt fra en samling på jobben. Vi skulle ut på konsert, og jeg hadde tatt med meg pekeboka mi. Altså Pekeboka for fulle jenter. Her studeres den inngående.
Og den er skikkelig morsom! :-D Fikk den til jul for noen år siden. Synd dere ikke kan se alle sidene.
Kan kjøpes her!

Utfordingen går videre til:
Malivas Verden
Blåhvit samlemani
Fire Hjerter
Drømmehuset

Anna

My home is my Castle by Kari

Så nemlig ikke ut som dere hadde fått den før. :-)
Jeg må jaggu skaffe meg lengre bloggrull!

Skryte innlegg! :-)

Jeg slapp ikke unna influensa jeg heller, men heldigvis satt det ikke lenge. Så jeg har i går og i dag vært litt produktiv på symaskinen som jeg nettopp har fått. Jeg har ikke rørt en symaskin siden barneskolen, så nå er jeg litt stolt om jeg får si det selv. Ikke har jeg brodert før heller, men med litt kåling så fikk jeg det til. Kjøpte Tildas hus og venter på Tildas Landsted, og har fått dilla. Kjøpt masse fine stoffer.
Her er to poser og en pute jeg har sydd. Og et litt mislykka ullfilt hjerte som ble en nålepute.
















23. jan. 2009

Travle dager!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet.
Influensa har inntatt Belin heimen, og det gjør at man ikke rekker så mye som man ønsker. I tillegg begynner jeg å hangle her selv! Æsj, håper jeg slipper unna.

Ukens tilbud er oppdatert i butikken.
Det er mye spennende på gang her nå. KUSMI Tea kommer, i tillegg fikk jeg en hendvendelse fra Jeanne D'Arc, så de er også på vei inn i butikken. Jeg var på gave og interiør messen i går. Og det er så mye fint!!
Fikk med meg kommende trender og farger for 2009. Og jenter, lilla er en av de store fargene i år! :-) Ref diskusjonen på norske interiørblogger. Det var vel egentlig ingen big secret. Gjenbruk og gammelt er in, og glade farger. Man skal våge mer!
Det var så mye fint der, at det nesten er umulig å få med seg alt. Så jeg vurderer å dra ut en dag til. Fikk snakket med noen spennende leverandører, så vi skal ikke se bort i fra at det dukker opp en del nytt fremover hos Belin. :-) Jeg gleder meg til å ta fatt på tingene!

Håper det står bra til med dere! :-)

15. jan. 2009

KUSMI Tea til Belin butikken!

På mandag skal jeg hente en ladning med denne super gode teen! Den selges via kaffebarer rundt omkring i dag, men jeg er så heldig å få ta det inn i nettbutikken.
Det er en perfekt gave, eller bare til deg selv. Kjempe god te!
KUSMI Tea har over 140 år med te-historie bak seg, og den kommer opprinnelig fra Russland. Historien legger jeg ut senere, må bare oversette den først. Ekslusiv og utsøkt er noe som betegner de, og de leverer teen i kjempe lekre tinn bokser.

I første omgang har jeg bestilt disse i 125g bokser:

Prince Vladimir (bestselger)
Earl Grey (the classic)
Kashmir Chai (min favoritt)
Detox (bestselger)

Her er det også lov til å komme med ønsker om noen har det asså! :-)

125g prince vladimir        detox125g

13. jan. 2009

Bergen neste!

I morgen tidlig klokken 8.00 sitter jeg på flyet til Bergen.
Skal jobbe der i to dager, holde kurs for nyansatt på jobben. Så da er det på tide å hive seg i seng, tiiidlig opp for å rekke flyet.
Sånne svippturer som dette er egentlig ganske slitsomt. Men samtidig greit også, spesielt til Bergen. For det er en så fin by! Pleier å bo på bryggen, så jeg bare kan tusle rundt til det meste. Sist var jeg der i november, og dæsken å det regnet. Man burde jo tro at man hadde lært litt etter noen turer til Bergen gjennom årene, at man hadde med seg paraply. Neida. Ikke jeg. Klissvåt ble jeg hvertfall, så det rant av meg. Så denne gangen er det paraply i sekken. That’s for sure!

Tastes om et par dager! Goodnight! :-)

12. jan. 2009

Ukens tilbud hos Belin!

Ny uke folkens, og nye tilbud.

Denne uken er det disse varene det gjelder, klikk på bildene for å komme rett i butikken:

Verdens mykeste lammeskinnsfell (det må det være) fra Tibet.
Langhåret, og nydelig kremfarget. Måler 60 x 120 cm.

skinnfell1

Kjempe fint heklet teppe, mål 130 x 180 cm

heklet pledd lilla - side 20d

Deilig bodylotion fra Glamourflage. Rampejenta Vera Vamp, historien hennes står på boksen. 250 ml

Vera-Vamp-Web

Oliven olje fra den greske øya Lesvos. Der har jeg faktisk vært! Veldig fint! Og god olje, spesielt til brød. Med litt grovt salt.

olje

Det var denne uken! :-)

11. jan. 2009

Live Writer

Jeg legger ikke innlegg fra blogspot lenger. Jeg bruker Live writer, noe jeg tror det aller fleste har. Men de har bare ikke oppdaget det enda. Syns det er mye bedre. Spesielt i forhold til bilder. Noe som holdt på å irritere meg grønn inne på blogspot sin modul. Hver gang jeg la inn et bilde, så hoppet det øverst i teksten. Arrrrgh!!!
Mens i live writer er det som å skrive i word, og masse kule effekter til bildene. Og ikke mins, bildene legger seg der du vil ha dem.

Dersom du har Vista, så kan du skrive Live Writer i søkefeltet når du klikker på vista-knappen. Og så skal den dukke opp.
Men jeg mistenker egentlig at den kommer med Messenger 9.0 som er den siste versjonen, den kan du laste ned her.
Anbefales asså!

Her tester jeg fotoalbum funksjonen for første gang, så ser vi hvordan den funker også:

5 lapper igjen, så er det ferdig!

Som tidligere nevnt gikk jeg med stor iver i gang med et stort, heklet teppe. Jeg lærte nemlig å hekle på YouTube her i høst, når hele huset lå nede for telling med omgangssyke. Alle bortsett fra meg. Så jeg kjedet meg, og fant dermed ut at YouTube kan brukes til så mye mer enn bare en god latter.

Desverre var jeg litt for ivrig i mine nye hekleferdigheter, at jeg fikk problemer med armen. Det lå nok latent, etter maaange år og timer foran pc og bruk av mus. Vel, vondt var det det hvertfall. Så jeg måtte kutte ut litt. Derfor har det tatt lang tid. Men nå hekler jeg litt nå og da, og til min glede har jeg bare 5 (av 24) lapper igjen. Det burde ta ca 5 dager. En lapp om dagen.

Sånn ser det ut! Neste gang blir det ikke så mange farger og omganger (hver lapp er 10 omganger). Oppskriften er hentet fra DROPS design, Tror det kan bli fint over den hvite sofaen på hytta. Litt farger! Neste prosjekt er lue!

069

070

071

10. jan. 2009

Morsom side!

Satt å kjedet meg litt i går kveld, og kom over denne siden her:

http://www.photofunia.com/

Og vips så var jeg på et reklameskilt i en eller annen by.
Bildet ble tatt for et par år siden på jobb besøk hos Guiness bryggeriet i Dublin.

PhotoFunia_204b977

8. jan. 2009

iTunes, iPod og Apple generelt!

Jeg må innrømme at jeg er en gadget freak. Ja, kanskje litt vel også. Er det noe nytt som kommer så må det testes. Heldigvis har jeg en jobb som gir meg lettere tilgang til alle sånne morsomme ting.

500px-Apple_Computer_Logo_svgMitt første møte med Apple var på skolen tidlig 90-tallet. Mac 2 eller noe sånt, husker ikke helt navnet. Men det var langvarig og bra kjærlighetsforhold faktisk! Jeg utdannet meg innen grafisk, og den bransjen var det kun Apple som fantes. Totalt overlegen til den type arbeid. Og det er det vel fortsatt, selv om pc’n virkelig har kommet seg i forhold til det.
Husker når jeg fikk maler eller oppdrag på diskett for PC når jeg gikk i læra, så var det bare pyton!! Hvilke idioter er det som bruker PC liksom?! Yjækk! Men det gikk da på et vis. Vi fikk det overført fra den ene pc’n som vi måtte ha, til en mac. Deretter var det bare å sette i gang.
Siden den gang har verden eksplodert av gadgets og ting som har blitt en så viktig del av hverdagen vår, at du rett og slett ikke fatter hvordan man har klart seg uten tidligere.
Og jeg må si at Apple er gode på akkurat det. MP3 spiller er det nesten ingen vet hva er, men sier du iPod, ja da er vi helt med!!
”Jeg har lyst på en MP3 spiller!”
”Hva er det??”
”En sånn liten dings som man kan legge inn musikk på vet du?”
”Åååååå, du mener en iPod!?”
Skjønner du? Ganske godt jobbet når iPoden blir selve begrepet på en nymotens musikkspiller.
For ikke å snakke om iPhone, som tok helt av!

Apple-logoBeste som kunne skje er at de nå åpner filene på iTunes for andre spillere en iPoden. Det var nemlig en stor strek i regninga til Apple, at de hadde sperrer på filene slik at man var nødt til å spille de av på iPod og ikke på en Sony f.eks. Men det er det nå slutt på.
iTunes er genialt! Jeg kjøper all musikk der inne. Det er halve prisen av å gå i en butikk å kjøpe en cd.
Og du vet hva du får i motsetning til å laste ned ulovlig.
iPoden er min aller beste venn. Den har jeg med meg over alt! I tillegg har jeg en liten høytaler docking til den, slik at jeg bare stikker den nedi, og vips! Så har du stereoanlegg også! Kan ha med deg over alt. Genialt!

Om noen uker får jeg ny kjæreste; han heter Macbook. Og han ser slik ut:

overview-gallery3-20081014Endelig en Mac igjen! Det er mange år siden sist vi var sammen. Ettersom jeg jobber med Microsoft, så må jeg jo si at det er bra det også. Men du verden, for en forskjell… Sa jeg det høyt??

Dette var langt unna interiør, men dette er også en stor del av hverdagen min. glis

En liten smakebit på vår-varene som kommer!

Venter på varer. Desverre er det litt ventetid, så mye kommer ikke før i mars. Er så mye fint hos de ulike leverandørene nå. Er også i gang med å finne nye og spennende produsenter. Ikke lett å finne noen som ikke alle andre har i grunn. Men det er jo det som er spennende. Jakten på skattene!

Nye planer er også lagt for Belin, og i dag fikk vi ja fra en viktig del av det! Sier ikke mer nå, tar litt tid og fortsatt mye planlegging før alt er i boks! Veldig glad for å med meg min gode venninne Siri på dette! Blir spennende!! Følg med, følg med!knegg

Her er noen av varene som ventes inn fra Bloomingville:

resizeStor5

resizeStor

© FOTOGRAFEN Michael Damsgaard, www.michaeldamsgaard.dk, +45- 97 22 02 18

© FOTOGRAFEN Michael Damsgaard, www.michaeldamsgaard.dk, +45- 97 22 02 18

5. jan. 2009

Salg og ukens tilbud hos Belin!

Da er det på tide med et aldri så lite nyttårssalg hos Belin.
Det som er igjen av julepynten selges til nedsatt pris.
I tillegg starter vi i dag med ukens tilbud. Så hver mandag fremover velges det ut varer som selges til lavere pris. Her kan man faktisk gjøre noen bra kupp!

Ukens tilbud (klikk på bildet):

Kokebokholder, uunværlig på kjøkkenbenken!
Ukens pris: 191,-

ViewImageCAEVH1MS

Super deilig skjerf i lammeull fra Tibet. Varmer kjempe godt nå i kulda.
Ukens pris: 475,-

skjerfkrem2

Mer å finne under Ukens tilbud i butikken. :-)

Da var en laaang juleferie over!

Jeg ga meg selv pc forbud i jula, og det klarte jeg faktisk helt fint!
Når man jobber hele dagen med pc, OG på kvelden med nettbutikk, ja da kjenner man det i armen spesielt. Så det hjalp faktisk med litt fri.

Og da er det på tide å ønske alle som titter innom et riktig godt nyttår!!

Nytt år er alltid deilig syns jeg, da får man liksom startet litt på nytt igjen. Forsetter har jeg vel i grunn gitt opp. Ha ha! De er jo til for å brytes. Men jeg har hvertfall startet bra! Men litt trening og bedre vaner i matveien. Etter en jul med all den maten og ikke minst drikke (!), så er det greit å rense opp litt i kroppen. Så nå er det null alkohol og usunn mat en periode. Skal faktisk bli deilig.

Julen har gått stille for seg her i Belin heimen. Vi har i grunn ikke gjort noenting. Bare slappet av og sett masse tegnefilmer og andre filmer. Spist og kost oss. Denne jula har faktisk vært så slapp at vi ikke har tatt noen bilder!! Helt utrolig egentlig! Rett og slett glemt det! Sånn kan det gå!

Nå er det altså full fart igjen! Jeg satt i går kveld å gledet meg til å gå på jobb igjen. Normale rytmer og hverdag. Butikken må stables enda mer på de stakkars beina den fikk før jul! Og gleder meg til å bestille varer til vår og sommer. Har sett litt hos ulike leverandører, og det er mye fint som kommer. Vanskelig å plukke ut!!

Nå skal jeg fortsette å plukke vekk julen her hjemme. Vi tastes snart! :-)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin