Sider

11. jan. 2009

5 lapper igjen, så er det ferdig!

Som tidligere nevnt gikk jeg med stor iver i gang med et stort, heklet teppe. Jeg lærte nemlig å hekle på YouTube her i høst, når hele huset lå nede for telling med omgangssyke. Alle bortsett fra meg. Så jeg kjedet meg, og fant dermed ut at YouTube kan brukes til så mye mer enn bare en god latter.

Desverre var jeg litt for ivrig i mine nye hekleferdigheter, at jeg fikk problemer med armen. Det lå nok latent, etter maaange år og timer foran pc og bruk av mus. Vel, vondt var det det hvertfall. Så jeg måtte kutte ut litt. Derfor har det tatt lang tid. Men nå hekler jeg litt nå og da, og til min glede har jeg bare 5 (av 24) lapper igjen. Det burde ta ca 5 dager. En lapp om dagen.

Sånn ser det ut! Neste gang blir det ikke så mange farger og omganger (hver lapp er 10 omganger). Oppskriften er hentet fra DROPS design, Tror det kan bli fint over den hvite sofaen på hytta. Litt farger! Neste prosjekt er lue!

069

070

071

3 kommentarer:

pillepalle sa...

Så utrolig flink og flittig du er! Hekler lapper med 6 omganger hver. Men ikke 5 lapper igjen hos meg :) Minst 100 igjen...

Ha en fin kveld. Hilsen fra Pillepalle

Linda sa...

Heisann... så fin blogg du har!
Lappeteppet ditt blir kjempefint.
Jeg holder på med et selv, mangler ca.20 lapper jeg da.
Hit kommer jeg tilbake :)
Mvh. Linda

Maliva`s verden sa...

Se der ja,flere av oss som sitter og hekler staver til teppe. Holder på å avslutte mitt tredje mormors-ruter teppe nå.Gøy da!Så fine farger du har på ditt...
Klem fra Maliva

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin