Sider

26. jan. 2010

Det begynner å ta form... litt i hvertfall...

Det begynner å forme seg litt her i den nye Belin heimen.
Selv om det fortsatt mangler en hel del!
Men det er helt utrolig hva et par nye putetrekk gjør, samt noen grønne planter i vinduskarmen.
Jeg elsker vinduskarmene i stua, de er skikkelig store og brede. Så det er plass til både planter, lykter og lamper.Bilde fra vinduet i stua as we speak. To Tilda fruer slapper av med de nye plantene jeg har kjøpt.
I bakgrunnen, ute på verandaen, henger hjertet jeg laget i sommer av bjørk.

På Ikea fikk jeg også kjøpt to nye putetrekk til sofaen. Jeg har fått fargesperre. Så det ble grått og beige. Jeg har planer om å sy trekk til putene, men foreløpig ble det med planene. Det er som jeg har stirret meg litt blind her inne, jeg klarer ikke å se hva som hverken er meg eller fint lenger. Håper det gir seg snart! Satser på at våren drar med seg litt farger og inspirasjon også.
Det ble uannsett mer hjemmekoslig her med litt planter, og nye puter.

Jeg mangler en del på veggene. Og har hatt dette vinduet liggende lenge på lager. Og tenkte kanskje at det ville egne seg på en smal vegg i stua. Men med fargesperren kom også den kreative sperre. Så jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med det. Bildet er litt dårlig. Men det er glass inne i vinduet.Tenkte først å male det, men tror jeg vil beholde det som det er. Kanskje stifte fast et fint stoff på baksiden?
Tar gjerne i mot ideer om noen har noen. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det er herlig med litt romslige vinduskarmer og ting begynner jo virkelig å komme på plass hos deg. Når det gjelder det vinduet så var det første jeg tenkte å lage hylle av det med hylleknekter i sinkfarge eller noe sånt. Siden det er glass der kunne du også ha fått laga et bilde som hadde dekka hele baksiden og brukt hele greia som en billedramme. F.eks et bilde av masse greiner/grønt/brunt. Det var bare noen på-sparket-tanker. Du får sikkert noen gode tips etterhvert eller kommer på noe skal du se.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin