Sider

13. mai 2009

En gammel drage får nytt liv!

Fant denne benken innerst i garasjen forrige uke. Jepp, det er som å dra på et mindre loppis i garasjen vår. Eller i kjellern for den saks skyld. Jeg har en samboer som for mange år siden var en rev på auksjoner og bruktmarked. Dette var før min tid desverre. Men han har en masse gamle og flotte møbler på kontoret, og hjemme selvsagt. Desverre er han helt uenig med at gamle brune møbler blir finere med litt maling. Så nå snik-maler jeg dragen ute på lageret mitt, for den sto jo bare innerst i garasjen likevel! Hi hi hi! Setet trekker jeg om med lin tenkte jeg, naturfarget. Og den skal få stå på soverommet, ved fotenden av sengen. Jeg syns den var litt kul jeg! Holdt på å glemme å ta bilder av hvordan den så ut, så jeg har allerede grunnet den ene siden som dere ser. Klikk på bildene for å se de større!


6 kommentarer:

Hobbyfrida sa...

Gleder meg til å se resultatet :)
(Jeg pleier også å snikmale bak ryggen til gubben ;))
Det er jo enklere å få tilgivelse enn tillatelse :)

Belin bloggen sa...

Hi hi! Ja, det er sant! :-)
Jeg må snik gjøre det meste her faktisk, ettersom vi er ganske uenig i alt som har med interiør å gjøre.

Jeg skal legge ut bilder så fort dragen er ferdig. Male resten i morgen, og deretter sette på nytt trekk.

BROCANTE sa...

Så flott - den kommer til å bli knallfin!

aase sa...

Krakken blir rålekker, men jeg hadde også kviet meg for å male den der!! Selv om jeg også maler mye!! All verdi for ting blir jo borte med våres galskap,men slik er det jo. Det er verre når man gjør det med gamle arvede ting synes jeg, enn det man har kjøpt på loppis!!

Hytta de er bare rålekker og den utsikten da......utrolig!!

Ha en flott helg!!

Lenemora sa...

Hei!

Har aldri besøkt deg før, men her var det koselig!
Også så utrolig fin benk du hadde funnet innerst i garasjen!!

Lykke til med prosjektet og mannens reaksjoner.....

Tror jeg vil følge deg, klem fra Lenemora

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin