Sider

6. mai 2009

Bli med en tur på hytta!

Det er hytta som får lide mest under interiør galskapen! Her skiftes det stadig ut. Sånn går det når man bor med en mann som ikke nødvendigvis digger pasteller, hvitt og nostalgi. Så man må møtes litt på midten når det gjelder hjemme. Mens hytta, der er jeg sjefen!
Her er noen bilder av hvordan det ser ut akkurat nå. De er ikke bloggifisert, men det får dere tåle!

Byttet trekk på sofaen fra mørk blått til hvitt. Salg på IKEA for en stund siden, så trekket kostet 400,- da kan også jeg ha hvit sofa! Putene er fra Petit Craupaud og de er på salg i butikken. Elsker den isgrønne fargen. Helt tilfeldig (ja, faktisk) så matchet de kjolen til Tilda engelen jeg har sydd. Så hun får pryde sofaen, enn så lenge. Skinnet er også fra butikken.

Stua er ganske så ferdig egentlig. Gjenstår gardiner/lifter av noe slag, men alt av møbler er stort sett på plass. Har nytt salongbord som skal males, som er myyyye finere enn det som står der nå. Lamper og bilder skal byttes ut. Sa jeg ganske så ferdig??
Liatorp skap og skjenk er på plass. Men ikke helt fornøyd med innhold. Blir nok litt utskifting her også etter hvert! Hihi!


I bakgrunnen kan ene soveromsdøren så vidt skimtes. Vi har hengt opp kuøyer (er det det heter??) på begge sider av dørene, de er speil. Ble kjempe kult på en sjøhytte som dette er. Sambo fant de på Europris av alle steder. Stilig effekt ettersom vi har to dører i stuen, som leder til to små soverom. Pyntet opp litt.

Kjøkkenet skal males, det vil si innredningen. Er så sykt lei blått! Da vi kjøpte hytta for 3 år siden, så var det faktisk identisk kjøkken med det vi har hjemme. Så nå skal begge steder males hvite. Bondekjøkken er vi litt ferdig med nå syns jeg...
Jeg tror jeg har en av verdens kosligste oppvaskplasser, med utsikt over sjøen. Jeg liker faktisk å vaske opp her, gjør meg ingenting.


Det blir ikke bilder av hele hytta i dag! Resten kommer senere! Jeg klikker snart i huet av bildestyret her på blogger, så takke meg til livewritern. Bare så synd de ikke har den for Mac...

To be continued!

7 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Takk for titten...koselig hytte med mange fine detaljer..Falt jo pladask for putene du har der da:O)Klem

Randi sa...

Heia Linda!!:-)
Ja fytt i katta,no er det ALT for lenge sidan eg oss har " snakkast" du:o) :-))
Takker deg for titten inn til meg!
Men jammen ta du..Så SUPER fint du har fått det på hytta da...sukk! Dette skal du vere stolt av skal du vite!! Ha å no kom putene kjempe godt fram i sofan din,dei er berre så fin!!
Ellers så har desse siste mnd gått så grusomt fort.!! Mykje jobbing å lite blogging;))) Har ikkje hatt noko å blogge om på ein måte!Men eg er stadig inne å titter til andre da,drøymer meg vekk!Ja.Ja....
Håper du har det bra Linda,er nok fulle fart med deg og reknar eg med?
Da må oss halde kontakten!!God klem til deg!

Livs Lyst sa...

Så koselig hytte og interiør! Og fin utsikt har dere der også!! Så digg!
Herlig å ha et slikt sted å dra til...!

Hilsen L-jo

M sa...

),O
lö,)
l),
l

Koselig miljø....og dør med koøye.
:D

GOD HELG

TIA sa...

Å så stilig !! Utrolig koselig hytte ! Mannen liker ikke hvitt og pastell, hvor gjør du av alle Tilda tingene da? *ler* Takk for titten, nydelige bilder !

Mor og datter sa...

Så utrolig fin hytte du har :) koselig :) skulle ønske jeg hadde en hytte..

fra c

ramboline97 sa...

Heihopp!! Tusen takk for hilsen på bloggen min.. og for en hilsen!! spray på olje så er det gjort!! Sånn skal det være.. gjett om jeg skal sjekke det ut i helgen... ( kanskje.. ) og gi deg referat.. nydelig hytte du har... heldig er du.. ha en deilig uke.. Tomine

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin