Sider

20. mar. 2009

Trenger noen tips!

Nå skal hytta åpnes, selv om det ikke er vann der. Jeg bare MÅ ut dit. Skulle ønske jeg bodde der! Så nå åpner jeg i helgen, og kan bruke tiden fremover til å få malt kjøkkenet, badet, og gjort om inne.
MEN, jeg trenger noen smarte tips til gardiner.

Det er bare sånne smale vinduer i hele stuen, og siden det er en helt fantastisk utsikt, så vil jeg ikke dekke de til helt heller. Men det er greit å ha noe pga sola, og på vinteren når hytta er ensom og forlatt. Så ikke folk kan se inn.

Jeg vurderer å sy små "rullelifter" og bare henge de på borrelås i hvert vindu. Eller sy et stort stykke som går over hele. Fordelen med en i hvert vindu er at jeg da kan stenge sola der det passer meg, og ikke hele vinduet. På bildet ser dere bare 5 av dem, det er 3 til på andre siden også.


Hva syns dere? Og kom gjerne med andre tips!

8 kommentarer:

Ida sa...

Hei! Herlig lys dere får inn der da! Jeg ville gått for rullelifter - men ett for hvert vindu! Har du sett Lisbeth sine! (lisbethsinlilleverden.blogspot.com)??.. de er knallfine med blonder øverst!

Lykke til! klem

Living White sa...

Absolutt lifter du kan rulle litt opp. Der hadde det passet med slike silkebånd som jeg har på mine faktisk...Det hadde blitt lekkert. Hatt noen for sommerbruk og en annen type for vinterbruk.

Camillas blogg sa...

Jeg syns du skal gå for florlette, lyse liftgardiner. Det blir kjempefint:-)

Jannicke sa...

Ja, liftgardiner ville vært fint hos deg.
Tar du florlette vil de ikke skjerme for solen,
så jeg ville tatt lette - men litt tette lifter :o)
Lykke til!

Crinoline sa...

Hei på deg.Jeg har tre kjøkkenvinduer på hytta.Her har jeg sydd liftgardiner til hvert vindu.Viktig å ikke bruke for florlett stoff hvis du også vil skjerme for solen og innsyn. Lykke til med valget.

aase sa...

http://www.boligfryd.no/productdetails.php?product=750

Sjekk litt her på de nydelige gardinene hun sleger hos Bloigfryd. Kanskje du kan få noen ideer der?? Jeg fikk grådig lyst på slik på kjøkkenet!!

Ser jo bare rålekkert ut der!!!!

aase sa...

Så glemte jeg helt hvorfor jeg kom inn her!! Jeg skulle jo innom å ønske en trivelig vårlig helg, og det blir det vel med hyttetur!!!!

Living White sa...

Var innom nettbutikken din, du har så mye fint der. Siden din har blitt utrolig lekker!!!! Får litt lyst til å gå amokk...

God helg!!!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin