Sider

9. des. 2008

Magisk!

Det må sies! Vista og Microsoft har stadig sine overraskelser (jada, det er faktisk noen som er programforpliktet til dette). Nå blogger jeg fra noe som heter Windows Live Writer, fortsatt en Beta, men dog. Da skal vi se hvordan dette fungerer!

Blogge direkte fra word (da snakker vi 2007 utgaven) går ikke når man har en blogspot blogg. Tipper Steve Balmer bare er sur fordi Google er større enn dem i akkurat det segmentet (les søk). Og at der er derfor det ikke funker. Noe som i grunn er ganske synd, fordi det er mye bedre å blogge fra word. Meeen, kanskje denne lille godbiten gjør nytta!

Da prøver vi med noen bilder til inspirasjon:

300_39686

Tøft! Samme effekter kan velges til bildene som i word. Dette lover godt! Vi prøver mer!

alvashus

Nice!

022108

Hva med et kart utsnitt? Kunne jo hende du ville beskrive veien til noe eller noen! Right?

Kartbilde

Bare å plotte inn adressen, velge om du skal ha veikart eller faktisk også detaljert bilde, så detaljert at den gamle bilen min syns foran huset… nesten litt creepy!

Nå har jeg lastet inn en ny plug-in modul (smiletryner), skal vi se om det funker:

Det gjorde det ikke… finner den hvert fall ikke noe sted.

Dette var bra!

For de av dere som har Vista på maskinen, plott inn windows live writer på søkefeltet (trykk på Vista-knappen, den runde nederst til venstre). Jeg liker best å blogge fra word, siden det ikke går med blogspot, så er dette et knakandes godt alternativ! :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

det jeg var ute etter, takk

Anonym sa...

Good fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Thanks you as your information.

Anonym sa...

Easily I agree but I about the post should have more info then it has.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin