Sider

22. apr. 2009

Kyocera keramiske kniver

Vi utvider vårt kjøkken sortiment ganske kraftig fremover.
Og kan i dag komme med nyheter som Kyocera keramiske kniver.
Keramiske kniver har mange fordeler utover de tradisjonelle stål knivene.
De er skarpere enn stål. Og keramikk er det hardeste materiale man kan finne etter diamanten.Dette betyr kniver som holder seg skarpe lenger enn stål, og kan brukes i flere år før de trenger sliping. Keramiske knivblader har ingen metallisk smak eller lukt, det setter seg ikke flekker, og naturlig nok ruster de ikke. Non-stick overflaten gjør de lette å rengjøre, og deres lette vekt gjør at de ligger perfekt i hånden og er lette å håndtere.
Det er litt leveringstid på knivene, men fullt mulig å bestille allerede nå.

En god kniv er viktig på kjøkkenet, og Kyocera er japanske kniver i høy kvalitet.
Jeg fikk to japanske kniver til jul som jeg hadde ønsket meg lenge, men de er i stål og må slipes ofte. Så nå skal jeg nok snike inn en kniv eller to fra Kyocera også.

De kommer i to farger på bladet, hvitt og sort. De hvite var veldig tøffe! Litt annerledes kan man si! Skaftet er sort på dem alle, men det ryktes at de skal komme med utgaver i tre også.







Se utvalget og priser her!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.

Ser at du selger kermaiske kniver som ikke trenger sliping på flere år, det er så stilig! Men da vet du kanskje hvem som sliper keramiske kniver (altså hvem, ikke hva - jeg er på jakt etter en person og ikke en "dings"). Hun som sliper knivene mine har ikke utstyr for sliping av sånne kniver, og har heller ikke hørt om noen som har det....

Belin bloggen sa...

Hei!

Min leverandør av disse knivene sa at de må sendes inn til et sted i utlandet.
Dette skal visstnok Tilbords gjøre.
Knivene var så nye på det tidspunktet, så rutinen var ikke helt satt enda fra leverandør.

Send meg gjerne en mail på post@belin.no så kan jeg undersøke mer.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin