Sider

1. apr. 2009

En liten oppdatering!

Nå er det en liten stund siden jeg har skrevet noe. På tide med en oppdatering!
Her går det i 100 om dagen, masse å gjøre i butikken, på vanlig jobben og hjemme generelt. Så dagene strekker ikke til, og sånn er det vel for de aller fleste.

1. april er det i dag også, dagen hvertfall jeg burde holde meg innendørs å ikke prate med noen. Ble lurt kl. 08.03 idag, så det sang etter! He he! It direktøren vår sendte ut mail om gratis pc ved test av det nye operativ systemet til Microsoft. Og ettersom det er Microsoft jeg jobber med, så hadde jeg selvsagt lyst til å være med! Og at man fikk beholde pcn etterpå, var jo ikke akkurat noe minus... De 25 første som svarte skulle få være med. He he! DET var da altså en spøk. Så han kommer jeg aldri til å stole på mer.
Så nå holder jeg meg på lageret resten av dagen og kvelden. Jeg blir ALLTID lurt!

Siden sist har jeg sydd en ny Tilda engel, og denne er dedikert til kjære Virre! Som var så snill og hjalp meg med god forklaring på å sy på armene riktig. JEG KLARTE DET TIL SLUTT!!!

Og jeg syns hun ble fin! Hun skal få henge på kjøkkenet på hytta, i sin nydelige turkise kjole. Vingene kommer på plass etter hvert.


Koser seg i sola! :-)

Det nok flere av denne varianten! Nydelig engel!

Påsken er rett rundt hjørnet! Det betyr noen fridager, og de skal nytes! Har ingen spesielle planer, og ungene skal bort. Så da blir vel en tur på hytta for min del og starte malejobben. Med litt flaks har de skrudd på sommervannet også. Men da snakker vi flaks....

En pall med varer kom fra Jeanne d'Arc i dag, så nå blir det å jobbe de ut på hylleplass, og få de lagt ut i butikken. Masse fint! :-)

Ønsker alle en god påske, selv om det enda er noen dager til! :-)
8 kommentarer:

Crinoline sa...

Nydelig Tilda engel du har sydd.Ønsker deg en god påske.

Maliva`s verden sa...

Wow,så flink du er...Jeg har ikke tålmodighet til å sy dessv.Spennende med nye varer også kan jeg tenke meg....Go`ettermiddag til deg fra Maliva

Virre sa...

Hehe...så akkurat inne på tildas verden at du hadde postet jane austen tildaen din. Hun er bra søt da. Synes du har gjort en kjempe bra jobb jeg :) Den neste kommer til å gå som en lek nå :)

Living White sa...

HEHE, måtte le:) Jeg ble også lurt + at jeg lurte besteveninna mi i dag så det sang der også. Hun gikk på limpinnen, kanonartig:)

aase sa...

Så nusselig de tilda`ne er!! Lekker kjole og knallstilig! disse tror jeg ikke jeg skal prøve meg på altså!!

Kos deg masse i påsken og vi gleder oss til nye innlegg!!

klem fra lier

Living White sa...

TUSEN TUSEN TUSEN
takk for varmende ord og at du var med å heia på meg i går. Jeg trodde ikke det var sant hva Molly hadde gjort. Jeg ble nærmest rørt her jeg satt. Skjelden jeg blir satt ut men i går varma det utrolig at folk virkelig står sååå på for en fremmed person langt oppi det kalde nord.

TUSEN klemmer til deg!

Livs Lyst sa...

Goood påske!

Hilsen Ljo

Virre sa...

GOD PÅSKE :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin