Sider

8. mar. 2009

FRYDefullt salg, syprosjekter og herlige bloggedamer!

Denne uken har vært bizzi, bizzi, bizzi. Så det har vært stille fra meg en liten stund. Det gjelder å være aktiv har jeg forstått, for at folk skal finne deg. Og ikke minst delta på konkurranse!!
Det er altfor få påmeldt asså!! :-) Så her er en reminder!
MELD DERE PÅ KONKURRANSE DAMER!
Se her!
Deilig te, kopp og sukker i premie!På fredag når jeg kom hjem fra jobben, så lå det en pakke til meg i postkassa gitt! Og oppi der lå det ting som var midt i blinken for en Linda som har komplett sydilla om dagen!

Aase fra denne flotte bloggen her, hadde sendt meg dette:To skjønne stoffer som jeg kan bruke til kjoler til englene mine, blondebånd, fløyelsbånd og to sjokoladeplater! De er spist opp! Hi hi!
Tusen, tusen takk Aase! Det var midt i blinken vet du!
Og det var slett ikke nødvendig, jeg hjelper så gjerne til med dataspørsmål uten belønning asså. Men jeg ble veldig glad! :-)


Jeg var innom Oslo City en svipp på fredag også, for å kjøpe mer garn til lappeteppe som aldri blir ferdig, og da måtte jeg jo en tur innom FRYD også, som har opphørssalg. Trist at de har gått konkurs. Det er tøffe tider om dagen, det merkes.
Det var veldig utplukket, så det var ikke så mye moro igjen. Men jeg fant et kjempe fint sengeteppe som går rett på hytta og soverommet der. Maritimt og lekkert, passer til hytta mi.
Har ikke tatt meg bryet å pakke det ut, så bildet er bare knipset fra posen det ligger i. Kostet egentlig 598, men fikk det for 400,-Ellers har helgen forløpt i det stille. Trodde vi var ferdig med snø her nå, men neida!! Nå trenger jeg SOL, og vår. Gleder meg så hemningsløst til våren kommer.


Jeg fikk to nye Tilda bøker i posten også i helgen, og siden det aldri stopper å snø sydde jeg en lue i ullfilt fra boken Tilda Julehus (en av de beste Tilda bøkene syns jeg). Den var veldig lett å sy, selv for en fersking som meg. Og det gikk veldig fort, kjempe gøy.

Sånn ble resultatet, litt dårlig lys men den er hvit og foret er lilla med små hvite prikker:Fredag var virkelig en stor dag i forhold til pakker og varer, da kom det nemlig en pall med varer fra Bloomingville også. Sølvfat, lykter, grytelapper og potter er nå på plass. Og mer kommer! Alt er nå ute i butikken.

Rattan lykten var mye større enn jeg trodde, og de var skikkelig tøffe!I dag skal jeg jobbe, sy og sy litt til! Prøve å få tatt meg en litt større runde i blogglandia også.
Ønsker dere en deilig søndag! :-)

3 kommentarer:

MonaLisa sa...

Hmmm så fine ting på salg - heldigrisen:) Jeg har dessverre måtte legge lokk på shopping i over 4 mnd p.g.a flyttinga ( men har sprukket ett par ganger ) Blir masse å flytte på... DÅn så flott altså. Snuppa var med å så leil for første gang i dag, hun ble henrykt! Ja Pus får det fint veit du, men det føles så kjipt akkurat nå. Blir godt å få tatt den avskjeden liksom - ikke se han... Ute av syne, ute av sinn ( etterhvert ) Stor kem til deg på søndags ettermiddag

Randi sa...

Heia på du Linda!
HOI...jammen er du kreativ,syr,strikker...shopper;)))Kult det sengteppet du har kjøpt da!!Ja trist at Fryd er konkurs.
Har dokke enda eit sånn drit ver,huffa da!!
Her er det VÅR OG SOL:-)))I helga,ja før helga og har det vore supert supert fint ver,12-13+ gr,blå himmel...sukk så godt!Kom hit ein tur du;))
Men eg håper no at dokke og snart får det fint!
Da vil eg ynskje deg ei fin veke!Klem!

aase sa...

Så bra at pakken falt i smak!! Er ikke så lett når man bare "kjenner" hverandre fra bloggen!! Tusen takk for at du tok deg tid til å hjelpe meg!!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin