Sider

7. feb. 2009

Innesnødd, sykveld og skienke

Det har snødd i ett i hele dag og natt. Det er moro med snø asså, men nå er det greit. Snøfresern vår er ødelagt, så hele oppkjørselen og gårdsplassen må måkes for hånd. Og det er greit nok, men med disse mengdene så blir det litt i overkant må jeg si. Samobern min reiste til Chamonix i dag tidlig, så her må jeg måke selv gitt! He he! God trim! Jeg kommer ikke ut med bilen min en gang. Og får jeg den ut, så kommer jeg ikke opp bakken når jeg skal hjem igjen. Så det er tap - tap uannsett. Forhåpentligvis gir det seg utover natten.

Vi har hatt kosedag inne hvertfall, med godis, film og fyr i peisen. Det er ikke ofte jeg og junior har hele huset for oss selv, og det er faktisk ganske så deilig om jeg får si det. :-)

Jeg har til og med fått sydd en pute i kveld, og sitter nå å lurer på hva annet jeg skal sy. Jeg må øve! Begynner å bli litt bedre nå. Bare det at jeg klarte å sy en runding er slett ikke verst.

Jeg prøver å legge ut bilder her, men det bilde opplegget til blogger er helt på trynet håpløst. Det er sånn at jeg nesten ikke gidder. Med mindre jeg er helt tett i pappen her! ALLE bilder legger seg i toppen, og det er klin umulig å dra de nedover der jeg vil ha de. Bruker masse tid på bare å dra i bildene. Så hvis noen har noen tips så tar jeg gjerne i mot! Desverre finnes ikke LiveWriter for Mac enda, så jeg er pent nødt til å bruke blogger sin modul. It SUCKS!

Bilder av kveldens pute:


5 kommentarer:

Marias skriblerier sa...

Kjempefiiin pute!!!

Helene sa...

Så fin puta ble.
Du trenger ikke grue deg for å sy en engel, for puta er mye mer putlete å sy.Den skal både broderes og rynkes til for at rundingen i midten skal passe, og alt dette tar tid. Englen er mye enklerer og kjappere å sy;o)

Belin sa...

Tror nesten jeg må prøve i dag! Har alt som trengs også. Jeg bare syns alle buer og detaljer ser så vanskelig ut. Men, man må jo prøve for å lære! :-)

Randi sa...

Heia...
Tusen takk for gode ord frå deg,det varmer!Ja dette er fortvilt du..sukk!No er eg inne så snarast på ein lånt mandags pc...:( måtte inn og helse på deg! Å jau..no gleder eg meg til bilde mitt kjem du,å det skal visast på bloggen ja;))
Men du verden så kreativ du er da,den tøffe puta da!!
Ja men må du kose deg vidare,og så håper eg at oss sjåast snart igjen!Ha det bra så lenge!
God klem frå meg!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! ahhh, ikke snakk, hos oss må det også måkes for hånd, aner ikke hva som er galt med snøfreseren, men den lyer ikke ihvertfall. Nok snø nå hos oss nå, vil ikke ha mer....
Gøy at du prøver deg på puter og annet, er bare øvelse som skal til, tror jeg. Selv slenger jeg både det ene og andre i veggen inni mellom, ikke alt som blir vellykket nei!
Ha en flott dag.
klem

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin