Sider

14. feb. 2009

For er herlig dag!

Her i Oslo er det helt fantastisk vær i dag, og jeg blir så godt humør bare av  å se sola!
Jeg har vært hjemme alene hele denne uka da samboern min har vært på skiferie med gutta i Chamonix. Og i kveld kommer han hjem. Det skal bli godt å få han hjem også, selv om det faktisk er deilig å ha huset for seg selv noen dager! He he! Men denne uken har gått så fort. Hvor ble den av!?

Jeg var å hentet 3 kjempe fine bord i går, som jeg skal male hvite og ha på hytta. Trenger et nytt stuebord der nemlig. Og jeg var så heldig å få et salongbord med to avlastningsbord som er helt like, for bare 600 kr. Det syns jeg var en fin pris! Nå ligger de på hodet i bilen, men skal få tatt noen bilder av de.
Her har jeg lånt fra annonnsen:

bord

Tilda dukken min begynner også å ta litt mere form, men jeg mangler mer hår. Hadde selvfølgelig ikke nok, så jeg må ut å få kjøpt det. Men den er nesten klar nå. Bare hår og vinger igjen.

tilda

Nå koser jeg meg med en kopp te. Skal snart ut å rydde litt på lageret også. Pakke litt ordre. Må faktisk hente mer te på mandag, for Prince Vladimir forsvant før jeg fikk sukk for meg. 1 boks igjen. Det var jo litt moro!

Ha en fin valentines dag alle sammen! :-)

2 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

For et nydelig salongbord :)
Kos deg med gubben ikveld ;)

Klem,Kari

Living White sa...

Det bordet der kommer til å bli KANON fint da du får malt det. Nesten så jeg fikk lyst på det selv. Å den prisen???? Your lucky thing!

Tildadukken ble fin den også, ære være dem som kan sy!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin