Sider

22. des. 2008

Juleferie!

Da var det endelig julefri! Faktisk 2 hele uker denne gangen! Fantastisk!

Jeg skal jobbe litt hjemme, men likevel, det er jo ikke det jaget med å skysse barn på skolen og mas og tjas. Kan stå opp før alle andre og logge meg på i fred og ro. Jeg og kaffekoppen.

Nå er det bare to dager igjen. Og jeg mangler et par gaver, så er jeg i mål. I år blir det voksen jul hjemme hos svigers. Og det er klart det blir litt rart. Men sånn er det jo annenhvert år. Julen er for barna syns jeg, og dermed så blir det litt stusselig uten de. Junior gleder seg enormt! Og det er det viktigste!

Så om ikke lenge er det bare å spenne på seg skoene og komme seg ut i det siste rushet. Jeg får symaskin av samboern min til jul, og den må jeg selvsagt ut å finne selv. He he! Men det er greit. Problemet er bare å finne en butikk som har sånt. Det kan jeg ikke si jeg har lagt merke til noe sted. Gleder meg veldig til og begynne å sy! Det har jeg ikke gjort siden skolen, men det skal bli GØY!

Avsluttende her må jeg bare legge ut link til drømmehuset mitt, det er heeelt fantastisk! Men langt, langt vekk fra lommeboken min. Hadde man bare vunnet i lotto sier jeg bare!

http://www.finn.no/finn/realestate/object?finnkode=14770780

2 kommentarer:

MonaLisa sa...

Så gøy med symaskin! WOW. Ja det er ofte sånn rundt om, at vi jentene ordner det selv. men greit det, da får man det man vil HA og mer til:) Ønsker deg en strålende juleferie

Blå-hvit samlemani sa...

Nydelig hus.. Kunne godt tenkt meg det jeg og. Kan du forstå at folk har hjerte til å selge noe sånt?

Ønsker deg en God JUL

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin